Våra öppettider: Tisdag och Torsdag 11-15, Söndag 12-15

Det ska vara tillgängligt för alla

Surte glasbruksmuseum logistik

HUSETS LOGISTIK

Surte Glasbruksmuseum inryms i två av dom tre våningar som Kvarnhuset är högt. På entréplan ligger kafé, Flera av utställningarna, museebutik och Café. På plan 2 finns flera basutställningar om glasets historia och Alexander Samuelson.

 

HUSETS TILLGÄNGLIGHET

Alla utställningar kan nås med hiss. Inga trösklar finns i huset. I entrén finns en tillgänglighetsanpassad toalett.

 

FRÅGOR

Har du frågor som om tillgängligheten i museet kan du också kontakta  museets reception.  Tel: 0303-240490

Kontakta museet!

Visa karta

Tillgängligt för alla!

Vårt museum för självklart tillgängligt för alla. Har du speciella önskemål som gör ditt besök möjligt, hör av di till oss så försöker vi lösa det tillsammans!

Kontakta oss!

Bra tillgänglighet

På museet har vi en stor parkering för dig som kommer med bil. Om du använder rullstol, kontakta oss så kan vi ordna parkering närmare entrén. Vi finns ganska nära pendelstationen och det är gångavstånd till oss därifrån.

Rullstolsanpassat

Vårt museum är rullstolsanpassat och har hiss till våning 2. Hör av dig till oss om du har frågor eller på annat sätt behöver vår hjälp. Ditt besök betyder mycket för oss!

Guidad tur för tex. synskadade

Normalt så guidar vi gärna dig i mån av tid. Vill du vara säker på att få vår guidning så hör gärna av dig så vi kan boka in det. På så sätt kan vi garantera att du får den rätta upplevelsen på Surte. OBS! Tidsbokning av guidning är gratis för synskadade.

Vill du hjälpa oss?

På Surte Glasbruksmuseum söker vi ideella krafter!

Jag vill veta mer!

All Rights Reserved Surte Glasbruksmuseum 2021