Våra öppettider: Tisdag och Torsdag 11-15, Söndag 12-15

Upplev glasbruksmuseet

Våra guidade visningar.

För att få ut det mesta av ditt besök så föreslår vi att du tar en av våra guidade visningar. Våra guider är mycket kunniga och många av dom har själva jobbat på glasbruket.

Förbokning

Om du har speciella intressen i Surtes historia så är det bra om du hör av dig till oss så kan vi förbereda oss. Om du vill vara säker på att vi kan erbjuda en guidad visning så är det bra att boka detta innan ditt besök.

För bokning tar vi ut en avgift , du kan läsa mer om detta nedan. Detta gäller under museets öppettider. Om du inte har förbokat så guidar vi dig i mån av tid. Dvs. om värden/värdinnan hinner.

Guidad visning när museet är stängt.

Om du vill boka ett besök med guidning, när museet är stängt så kan vi ordna även detta. Det kan vara i samband när du  tex. hyr någon av våra lokaler för någon typ av evenemang . Nedan hittar du bokningsalternativ. Har du andra önskemål ang. bokning av museet, tveka inte hör av dig till oss.

Varför boka en guidad visning?

  • Du är säker på att få den upplevelse av museet som vi tror du söker.
  • Du slipper vänta.
  • Om du har speciella områden i Surtes historia som du är intresserad av så försöker vi få en guide som är kan detta område.

Våra turer


Bokad guidning när museet är öppet

Pris 100:-

Vi guidar dig under museets öppethållande (se våra öppettider). Du är säker på att få guidning när du besöker oss. Förbokningen kostar 100:- oberoende på hur många ni är. Entréavgift tillkommer.

Boka guidning

Bokad guidning när museet är stängt

Pris: Vardagar 1,000:- helg 1,500:-

Om du vill att vi öppnar museet och ger en guidad visning så löser vi även detta. Kostnaden ovan gäller oberoende på hur många ni är i sällskapet.

Boka guidning

Förberedd specialguidning

Offereras på begäran

Om du vill att vi förbereder ditt besök, Det kan vara att tex. hämta fram bilder eller andra dokument runt ett område som intresserar dig. Hör av dig till oss så diskuterar vi omfattningen.

Kontakta mig!
All Rights Reserved Surte Glasbruksmuseum 2021